Home
AlthernaTerra SF Magazine #1, New Milenium

Din tastatura editorului

Bine ati venit in mileniul III si la primul numar al ATSFN!

Suntem in anul 2000.

Suna incredibil, nu? Privind prin prisma marilor scriitori de SF, a perioadei de aur a SF-ului, anul 2001 arata precum un prag incredibil, dincolo de care se intinde o era nemaipomenita. Dar, aflati in anul 2001, uitandu-ne in jurul nostru, putem doar spune ca suntem foarte departe de ceea ce zugravea imaginatia unor frumosi visatori nu cu mult timp in urma. Asa ca se pun intrebarile; Oare SF-ul e pe moarte? Am uitat sa visam?

Ca o replica la aceste intrtebari va invitam la un voiaj in lumea imaginatiei. Va invitam sa descoperiti o lume minunata, incredibila... Aceea a SF-ului.

La final sper sa ajungeti la concluzia ca intrebarile de mai sus nu au sens... Absolut nici un sens!...

Mai speram si ca lansarea acestui ultim numar al magazinului nostru "AlthernaTerra SF", odata cu mileniul III, primul din seria noua intr-un format grafic mai eficient si cu o structurare mai riguroasa a rubricilor si materialelor incluse, va fi o surpriza placuta pentru dumneavoastra, cititorii nostrii...

Redactia "AlthernaTerra SF Magazin":

 Redactor Sef:  Dan Radulescu  dan@fx.ro  tel:  092/29 05 19 
 Editor Web:  Bogdan Teodorescu  avva@fx.ro  tel:  094/75 77 11 
 Design:  Gabriela Burcea  bitzu@fx.ro  tel:  095/84 20 35 
 Adresa redactiei:  Bucuresti  atsf@fx.ro  tel:  01/324 08 90 

Redactia noastra primeste texte spre publicare doar in format electronic si isi rezerva dreptul de a le refuza fara avizare.

Redactia isi rezerva toate drepturile de difuzare si copyright pentru textele publicate in numerele magazinului nostru, daca nu sunt alte specificatii expres definite pentru fiecare text in parte!

 

Redactia patroneaza lista de e-mail:

"AlthernaTerra News"
(atsf-club@egroups.com)

prin care abonatii acesteia sunt tinuti la curent cu informatii de ultima ora
despre Magazinul nostru si clubul "AlthernaTerra SF".
 

Powered by