Home


SPY KIDS

PREMIERA
AZI

CinemaPATRIA 10 mai
ora:20:00
HOLLYWOOD MULTIPLEX10 mai
ora:20:45

 

Un film cu peisaje exotice, cu multa "tehnica de viitor" intr-o maniera exuberanta, specifica lui Antonio Banderas! Un film pentru copiii de la 7 la 70 de ani pe care vi-l recomand sa-l vizionati spre a va delecta, in aceste zile de mai...

Dispozitia pe care o veti avea dumneavoastra, dar m,ai ales copii dumneavoastra, la finalul vizionarii acestei comedii, va jistifica pe deplin timpul afectat si costul biletului.

Si iata povestea pe scurt...

Gregorio - Antonio Banderas - si Ingrid - Carla Ggugino - sunt doi dintre cei mai grozavi agenti secreti ai lumii: maiestri ai deghizari, plini de inventivitate, capabili sa opreasca razboaiele inainte ca acestea sa inceapa.

Lucrand pentru tari diferite, ei sunt trimisi sa elimine pe cel mai periculos inamic al lor; Gregorio pe Ingrid si Ingrid pe Gregorio!

Dar, intr-un coltisor exotic al lumii, cand, in sfarsit, ajung fata in fata, se indragostesc unul de celalalt si incep cea mai periculoasa misiune pe care au avut-o vreodata: intemeierea unei familii.

Dupa noua ani de la retragerea lor - schimband aventura spionajului cu cea a cresterii copiilor - Gregorio si Ingrid Cortez sunt rechemati in serviciul activ.

Fostii colegi, unii dintre cei mai mari spioni ai lumii, incep sa dispara unul cate unul, iar familia Cortez banuieste ca este mana tehno-vrajitorului Fegan Floop - Alan Cumming - si a ingerului sau intunecat, cu capul ca un ou, Minion - Tony Shalhoub.

Imposibilul se intampla si chiar cei doi Cortez dispar, asa ca nu mai raman decat doua fiinte pe pamant ce pot sa-i salveze: copii lor!

Inarmati cu un sac de jucarii supertehnice si cu transportoare de origine extraterestra, Carmen - Alexa Vega - si Juni - Daryl Sabara - se vor inalta in vazduh, peste mari si tari, intr-o serie de aventuri nemaipomenite pentru a-si salva parintii si poate... chiar lumea!

Uneori, cei mici sunt marii eroi!...

 

Site-ul oficial al filmului se afla la adresa: http://www.spykids.com

Bogdan Teodorescu  
 
Un film prezentat de:Univeresal Picture si Intermedia Picture
In Romania prezentat de:New Films
Regizat de:Robert Rodriguez
Cu:Antonio Banderas, Carla Gugino, Alexa Vega, Daryl Sabara.
In distributie:Cheech Marin, Danny Trejo, Alan Kumming, Teri Hatcher, Tony Shalhoub, Robert Patrick.
Scenariul:Robert Rodriguez
Producatori:Robert Rodriguez, Elizabet Avellan.
Director de imagine:Guillermo Navarro
Scenografie:Carry White
Muzica:Danny Elfman - Floop's Song & Spy Kids Themes
Costume:Deborah Everton

Powered by