Home

 

 

Abatia 

Dan Dobos

Ei bine, in cazul in care doriti sa faceti un exercitiu, ignorand numele de pe coperta, romanul pare venit chiar din galeria de idei din care s-au inspirat si marii autori occidentali de marimea lui Herbert si Asimov.

CONTINUARE >>>

Star Wars

Ep. I

Amenintarea Fantomei

Terry Brooks

Povestea este, in ordinea celor noua saga inchipuite de George Lucas, primul episod, cel in care Anakin Skywalker e descoperit de catre maestrii jedi. Daca acest scenariu - pe care Terry Brooks l-a dezvoltat intr-un roman interesant - a ajuns sa fie al IV-lea film in ordinea producerii, la peste 20 de ani distanta de primul, aceasta se datoreaza imposibilitatii realizarii efectelor speciale pe care povestea le solicita.

CONTINUARE >>>

Ep. II

Planeta Adormita

Greg Bear

Aceasta a doua carte scoasa de Editura Amaltea in seria Star Wars - cu aceeasi desavarsita grafica si calitate - este o dezvoltare romanesca a lui Greg Bear inspirat tot din scenariile lui George Lucas si ca ordine a episoadelor celor noua saga, al II-lea. Lectura cartii este deci interesanta pentru fanii care pot astfel afla mai devreme desfasurarea legendei i , pot sa "sara in timp" peste cel ramas pana la premiera filmului pe ecranele romanestii.

CONTINUARE >>>

Din cronicile luminii 

Adrian Man

Adrian Man este un autor tanar si talentat, care promite mult. Iata o recenzie a primei lui carti.

CONTINUARE >>>

Marte albastrui 

K. S. Robinson

Cea mai cunoscuta opera legata de planeta rosie, trilogia martiana lui Robbinson se incheie aici. Urmeaza ca istoria sa ne dovedeasca cat de vizionar a fost acest autor.

CONTINUARE >>>

 


Dan Radulescu
B. Teodorescu
Gabriela Burcea

Powered by